Jun 8, 2021.

Dijalozi za Digitalnu agendu 17. 06. 2021

NVO 35mm u saradnji sa e-centrom ''E-services 4 me'' organizuje lokalni događaj pod nazivom Dijalozi za Digitalnu agendu.

Dijalozi za Digitalnu agendu lokalnog karaktera imaju za cilj da građanima demistifikuju određene teme u vezi sa digitalnom transformaciom kroz, kako i sam naziv događaja govori, diskusije različitih formata.

Prvi ovogodišnji Dijalozi održaće se 17.06.2021. godine od 16h u prostorijama e-centra ''E-services 4me'', a tema događaja je ''Digitalna transformacija posla – da li roboti zaista mogu zamijeniti građane?''. Predviđeno je da događaj bude interaktivan, te će uz govornike koji će učestvovali u moderiranoj dikusiji akcenat biti i na ohrabrivanju prisutnih da se uključe i daju svoje mišljenje.


Zainteresovani za učešće se mogu prijaviti putem linka: https://forms.gle/JKJcrSsZRSSVBXjk9 uz napomenu da prijava nije obavezna, ali je poželjna kako bi sve bilo na vrijeme usklađeno sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.



NVO 35mm navedene aktivnosti sprovodi u okviru projekta ''Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende- ICEDA'' koji sufinansira Evropska unija, a dijelom kofinansira Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija.

angle-up