Oktobar 13, 2021.

Dijalozi za Digitalnu agenda (Pljevlja)

NVO 35mm u saradnji sa NVO Super i njihovim e-centrom u Pljevljima, a uz podršku Opštine Pljevlja organizuje lokalni događaj pod nazivom Dijalozi za Digitalnu agendu.

Dijalozi za Digitalnu agendu lokalnog karaktera imaju za cilj da građanima demistifikuju određene teme u vezi sa digitalnom transformaciom kroz, kako i sam naziv događaja govori, diskusije različitih formata.


Dijalozi u Pljevljima održaće se 20.10.2021. godine od 17h u Sali Skupštine Opštine Pljevlja, Ul. Kralja Petra I, br. 48, a tema događaja je ''Digitalna ekonomija – benefiti i izazovi na lokalnom nivou''.

Predviđeno je da događaj bude interaktivan, te će uz govornike koji će učestvovali u moderiranoj dikusiji akcenat biti i na ohrabrivanju prisutnih da se uključe i daju svoje mišljenje.

Zainteresovani za učešće se mogu prijaviti putem linka: https://forms.gle/JmKubbASdEXTb8i4A uz napomenu da prijava nije obavezna, ali je poželjna kako bi sve bilo na vrijeme usklađeno sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.

NVO 35mm navedene aktivnosti sprovodi sa partnerima u okviru projekta ''Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende- ICEDA'' koji finansira Evropska unija, a dijelom kofinansira Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija.

angle-up