Januar 27, 2023.

POVODOM NAPADA ABAZOVIĆA NA UDRUŽENjE RODITELjI

Nvo 35 mm izražava punu podršku aktivnostima i angažmanu NVO Roditelji, koje je danas pod brutalnim pritiskom kopi-paste autokrate Abazovića koji svakim danom sve više liči na svoje političke idole iz susjedstva.

Zaboravio je Abazović da se i sam podigao iz NVO kolijevke i da mu je u njegovom "usponu" itekako pomogla NVO zajednica koju danas na najprizemniji način blati i ponižava. I tu je prihvatio najgori dio politika prethodnika u Crnoj Gori: sistem- "kad ti nešto ne odgovara ti mu zalijepi etiketu". Ovog puta pozivamo čitav NVO sektor koji nije prihvatio pozicije u njegovom "sistemu" da reaguje jer danas su na tapetu ovog nazovi demokrate "NVO roditelji", dok su juče baražne paljbe od njegove partije i njemu prijateljski naklonjenih medija iz susjedstva trpjeli Vujović, Uljarević, Radulović i Gorjanc- Prelević, a śutra opet svi koji reaguju na manipulatorske, uvrjedljive i skandalozne izjave evo više od pola godine odlazećeg premijera .

Najžalije je što su ovakvu atmosferu kreirale sve političke elite prije Abazovića, i tako je ovaj demokrata pripravnik samo nastavio putem najgorih praksi onih koje je kritikovao, što pokazuje dvije stvari: koliko u fotelji pojedinac izgubi ośećaj za konstruktivnu kritiku i koliko očajnicki želi da kopira sistem žigosanja "sramotnih ljudi" koji je u posljednjih 30 godina uspostavio njegov idol Đukanović - đe se prvo targetiraju novinari, a danas jedna od najprofesionalnijih i najčasnijih NVO u Crnoj Gori.

Uvrede neće proći ovog i nijednog sljedećeg puta.

                                                                                  Darko Ivanović, izvršni direktor NVO 35mm


angle-up