Maj 17, 2021.

ICEDA: POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEKATA

ICEDA vas sa zadovoljstvom obavještava da je otvoren Poziv za prijave projekata OCD za promociju Digitalne agende kroz drugi ciklus šeme malih grantova LOT 2: Dodeljivanje grantova za inicijative za zastupanje Digitalne agende. U pitanju je dodeljivanje 15 malih grantova organizacijama civilnog društva iz Crne Gore, Albanije , Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije (cilj je otprilike 3 bespovratna granta u svakoj od država), u rasponu između 3.000 i 7.000 EUR po grantu.

Trajanje implementacije svakog pojedinačnog granta je 6 mjeseci.

Više informacija o ciljevima konkursa možete pronaći u Najavi.

Kompletan poziv, kao i prijavni obrasci mogu se naći na sljedećim linkovima:

Info sesije

Info sesije za potencijalne podnosioce zahtjeva organizovaće partneri ICEDA projekta, u obliku vebinara u trajanju do 1 sata.

Po jedna informativna sesija biće održana u svakoj od pet zemalja zapadnog Balkana, održana na lokalnim jezicima, 7. juna 2021. u 10:00 CEST.

Za više informacija o svakoj od sesija kontaktirajte lokalnog partnera iz zemlje u kojoj se prijavljujete (u Crnoj Gori to je NVO 35mm),  ili pratite Facebook i Tvitter projekta ICEDA ili društvene mreže NVO 35mm.

Gdje se prijaviti i poslati dokumenta?

Podnosioci zahtjeva kojima će biti potrebna pojašnjenja, ili su im potrebne dodatne informacije o Pozivu, pozvani su da pošalju pitanja e-poštom na [email protected] najdalje do 15.06.2021, kako bi mogli da dobiju odgovore na vrijeme, odnosno prije krajnjeg roka za podnošenje predloga projekata.

Rok za prijavu: 30.06.2021 do 23:59 CEST.

Prijave treba slati isključivo e-poštom na [email protected]. Obrasci za prijavu moraju biti popunjeni na engleskom jeziku.

Pratite Facebook i Twitter @ICEDAproject stranicu projekta za više informacija.

Projekat „Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende - ICEDA“ sufinansira Evropska unija, a sprovode ga Metamorphosis Foundation, Open Data Kosovo (ODK), e-Governance Academy (eGA), Center for Research, Transparency and Accountability- CRTA, Levizja MJAFT I NVO 35 MM.

Ovaj projekat dijelom je kofinansiran od strane Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

angle-up